Däck & Fälgar

Däckinformation

 

Att hitta rätt däck och förstå dess olikheter är inte alltid så enkelt. Därför har vi samlat information och fakta för att reda ut begreppen och vilka lagar och förordningar som gäller.

Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Maxxis grundades 1967 då vi startade tillverkning av cykeldäck i Taiwan. Genom årens lopp har Maxxis vuxit stadigt och vi är numera världens största cykeldäckstillverkare.

Maxxis har även expanderat på nya marknader och kan idag erbjuda produkter för motorcyklar, bilar, fyrhjulingar, mindre och större lastbilar, bussar, ATV, gräsklippare, trädgårdsmaskiner, tävlingsbilar, industrifordon och släpvagnar.

Men hur stora vi än blir så är och förblir vår främsta målsättning på Maxxis att skapa och behålla livslånga goda kundrelationer.

Maxxis Sommardäck 2023

Klicka på bilden för att läsa/ladda ner (pdf)

Maxxis Vinterdäck 2022

Klicka på bilden för att läsa/ladda ner (pdf)

Windforce tillverkas utav Shandong Haohua Tire Co i provinsen Shandong i Kina. Windforce Tyre Co, Ltd är bolaget som säljer och marknadsför Windforce globalt. Fabriken Haohua grundades 2011 och täcker en miljon kvadratmeter mark varav fabriken är 600.000 m2. Total produktionskapacitet 2016 är 20 miljoner PV, C, SUV och 2 miljoner LV-däck.

Windforce Sommardäck 2021

Klicka på bilden för att läsa/ladda ner (pdf)

Windforce Sommardäck 2020

Klicka på bilden för att läsa/ladda ner (pdf)

windforce-sommardack-2018-se_front_liten

Fälginformation

Att hitta rätt fälgar och förstå dess olikheter är inte alltid så enkelt. Därför har vi samlat information och fakta för att reda ut begreppen och vilka lagar och förordningar som gäller.

Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Den 01 januari 2014 grundades Tomason GmbH. Det härstammar från KVG GmbH, som har varit aktiv i mer än 20 år i däck- och fälgbranschen.

Tomason – tidlösa, ärliga designer från hjärtat av Ruhr. Tomason har under 10 år tillverkat fälgar av hög kvalitet till ett rimligt pris och med designer som alltid är aktuella.

Fälgar för småbilar, Personbilar, Stadsjeepar och Minibussar och Lätta Lastbilar, finns i sortimentet. Från 15″ till 22″ tum för nästan alla fordon.

Sportiga, Aggressiva och konkava designer präglar fälgarna. Service är inte bara viktigt för Tomason, utan en självklarhet.

Nyheter 2023

Alla Fälgar